Danmarks mest populære nybyggerpodcast + 69997 downloads

Vil I dele jeres nybygger historie?

Alle gode historier fortjener at blive delt. Andre kan få glæde af jeres arbejde og I får mulighed for at dele jeres erfaringer med endnu flere mennesker.

I Drømmevillaen søger vi historier indenfor primært tre teamer:

  • Det bæredygtige byggeri
  • De innovative løsninger
  • Det stilfulde hjem

Men der er selvfølgelig også plads til at fortælle jeres egen helt unikke historie.

Historierne kan handle om alle faser af byggeriet lige fra inspiration, over projektering, byggeri og når drømmevillaen endelig skal tages i brug.

Læs herunder hvordan det foregår og hvad det kræver af jer.

Hvem står bag Drømmevillaen?

Drømmevillaen er en podcast lavet af Morten og Ellen. Vi er selv nybyggere og skal snart igang med vores helt egen drømmevilla

Læs mere om vores historie her

Drømmevillaen er startet henover sommeren 2022. Håbet er at have de første fem episoder live ultimo august og herefter er ambitionen med en ny episode hver uge

I podcasten vil vi gerne høre de bedste erfaringer fra andre nybyggere, finde de innovative og bæredygtige løsninger i samtaler med producenterne og tale med de øvrige aktører i branchen

Sådan foregår det

Selve optagelsen til podcasten foregår virtuelt. Vi hopper i studioet som minder meget om det du kender fra Teams eller Zoom. Når optagelsen er overstået redigerer vi samtalen hvorefter den går live på podcast platforme som Spotify, Apple og Google podcast.

Inden vi hopper i studioet har vi brug for at I sender en række oplysninger og materialer til os. Det gælder billleder af både familien og boligen. Vi opretter en side om jeres villa så det er nemt at dele – se eksempel her. Derudover opretter vi flere grafikker og videoer vi kan bruge på sociale medier.

Efter optagelsen gælder det om at verden kan få glæde af vores samtale. Vi deler med vores kanaler – I deler med jeres kanaler. Vi deler umiddelbart efter optagelsen er gået live, men vil også dele det efterfølgende. Vi sørger naturligvis altid for at tagge jer i alle opslag omhandlende jer.

Før optagelsen

1. Udfyld denne formular

2. Overvej et tema du gerne vil tale om i podcasten

3. Overvej tre gode råd I vil give andre nybyggere

Under optagelsen

Optagelsen varer ca en times tid hvor vi starter med at hilse på hinanden og lige tale dagens tema igennem.

Samtalen følger denne struktur:

1. Intro (hvem er I samt hvad, med hvem og hvornår har I bygget)

2. Dagens tema (det taler vi igennem inden vi starter optagelsen)

3. Afslutning (tre gode råd til andre nybyggere)

Lidt praktisk om krav til rum og udstyr

1. Optagelsen skal ske fra en computer (og ikke via telefon eller tablet)

2. Find et rum uden for meget rumklang og støj fra eks ventilation, vaskemaskine eller lignende

3. Brug gerne en ekstern mikrofon – her fungerer et simpelt headset ofte meget fint. 

Efter optagelsen

Vi går igang med at redigere samtalen efterfølgende. Selve udgivelsesdatoen afhænger lidt af vores plan, men typisk vil vi gå live 2-3 uger efter optagelse. 

Vi deler link til episoden med vores følgere på sociale medier (vi bruger primært Instagram, men kan også finde på at dele via vores private profiler på Facebook og LinkedIn. TikTok? Ja, men først senere)