Danmarks mest populære nybyggerpodcast + 69997 downloads

Livet som nybygger

En blog FOR nybyggere har naturligvis også et tema OM nybyggere, som ligesom resten på Drømmevillaen er lavet AF nybyggere. Her møder du alle de artikler og podcast vi har lavet om livet som nybygger. Vi har haft besøg af mange spændende mennesker i podcasten og vi har samlet de bedste råd og guides i artikler.

At være nybygger er en udfordrende, spændende og lærerig fase i livet. Der er mange praktiske ting at lære og forholde sig til, men der er også mange beslutninger man skal være enige om i familien.

Velkommen til nybyggernes verden!

Sponsorerede highlights

Vores nybyggerrejse

Drømmevillaen er en platform, hvor vi deler vores nybyggerrejse. Den startede som podcasten, som du sikkert allerede kender oger nu udviklet til et helt univers med blog, værktøjer og andre sociale kanaler. Og vi er slet ikke i mål – vi er først lige begyndt.

Og hvem er vi så? Morten og Ellen – en nybyggerfamilie, der ikke ved ret meget om nybyggeri. Eller det gjorde vi ihvertfald ikke før vi startede vores eget projekt og herunder podcasten. Men vi har lært meget og vi synes at det kræver en vis fordybelse og forståelse før man laver sit livs investering. Og det er den viden vi gerne vil dele her.

Vi har skrevet en række artikler om det at være nybygger, som du kan finde herunder. Vi skriver nye løbende og forsøger så vidt muligt at dele de overvejelser vi har på de stadier af byggeriet som vi er kommet til. 

Nybyggeri kræver fordybelse

Da vi startede vores nybyggeri havde vi brug for at fordybe os i mange emner. Og det blev starten på podcasten Drømmevillaen. Her har vi undervejs haft mange andre nybyggere som gæster og lært af deres erfaringer og udfordringer undervejs.

Det har været super-lærerigt og historier, som vi ikke har kunnet finde andre steder. Mange har deres Insta kontoer, men at høre dem fortælle giver et andet perspektiv.

Så derfor glæder vi os altid over når vi kan byde en anden nybygger velkommen i podcasten.

Episoder i podcasten

Livet som nybyggere er ikke altid lige nemt. Der er mange beslutninger og udfordringer undervejs, men når først man er i mål har det – forhåbentlig – været det hele værd. Lyt med når vi har besøg af andre nybyggere i podcasten.

Nybyggeri på sociale medier

Du ved det allerede – sociale medier indeholder et væld af andre mennesker at følge og connecte med. Der er ubetinget super inspiration at hente og vi følger selvfølgelig også mange.

Vores primære inspiration har været Insta og Pinterest. På Insta har vi fulgt udvalgte nybyggere og deres rejse. Vi er blevet inspireret og fundet løsninger vi ikke selv havde tænkt på. På Pinterest har vi fundet billedertil moodboards. Derudover findes der nogle nybyggergrupper på Facebook. Her kan du stille spørgsmål til andre nybyggere og der er god hjælp at hente.

Her er et udvalg af de nybyggere vi har haft med i podcasten – klik og følg dem på Instagram